torsdag den 7. juni 2012

EXIT LIGHT, ENTER NIGHT


Lidt stemningsbilleder fra Metallica-koncerten i går. Koncerten blev holdt i det gamle fængsel i Horsens, som skulle være det nye store koncertsted i Østjylland. Metallica leverede - i den grad!!! Det gjorde Fængslet til gengæld ikke rigtigt. Lyden var elendig og alt for lav (man skal altså ikke kunne tale i et normalt toneleje til en koncert - og da slet ikke Metallica!), og teknikerne bag regnede åbenbart også med, at alle tilskuere var 10 meter høje - i hvert fald var storskærmene placeret så lavt, at ingen kunne se dem. Men uanset disse semi-negative omstændigheder, var det den fedeste koncert. De (efterhånden) gamle drenge gav den max gas og formåede at få 40.000 tilskuere til at skrige med på "Eeeeexit light, Eeeeenter Niiiight" og alle de andre lækre numre fra The Black Album.

Indtil Metallica gik på tullede vi rundt, drak øl (jeg var på den CO2-venlige vand-vogn...), spiste kebab og morede os over de mange, mange mænd, der havde fået nøjagtig samme ide at tage fangedragter på i alskens afskygninger. Skøn onsdag aften!

2 kommentarer:

  1. Super flotte støvler - hvor er de fra? :) Og hvor er det ærgerligt at "fængslet" ikke levede op til det forventede.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det var altså lidt ærgeligt! Men det tog ikke glæden fra at se de gamle drenge give den gas! Åh, hvor var det godt!
      Gummistøvlerne er fra Hunter :-)

      Slet