tirsdag den 19. juni 2012

NORTHSIDE - DAY 1


De næste par dages indlæg kommer til at stå i Northside's tegn!

Det var første gang, jeg var til Northside Festival, og det er absolut ikke sidste. Festivalen har kun eksisteret i 3 år, og er tidligere blevet kritiseret for at have visse større mangler, herunder for få toiletter, for lidt øl og for lange mad-køer. Det var derfor med en vis skepsis (blandet med mega store forventninger), at jeg drog afsted. Og alt spillede helt sublimt!! Der var øl i lange baner, fine cocktails, korte toiletkøer og alskens gode mad-boder. Eneste anke var nok de meget lange køer til Peter Larsen kaffe-boderne om søndagen (alle var sjovt nok pludseligt hoppet på kaffe-vognen i stedet for øl;-)).

Billederne ovenfor er fra fredag - en særdeles våd men meget skøn aften. Stemningen var fantastisk trods virkelig dårligt vejr, øllene smagte og alt føltes lækkert!

Vi fik set The Kooks, Veto (som i øvrigt var en helt ok erstatning for Mumford & sons, som desværre aflyste i sidste øjeblik), DAD og The xx. Var særligt helt vild med The xx, som jeg først hørte om for en måneds tid siden! Vi fik desværre ikke set Justice, som ellers skulle have været en kæmpe fest - men regnvejret og en laaang arbejdsuge havde sat sine præg - måske er jeg bare blevet gammel.....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar