søndag den 24. juni 2012

NORTHSIDE - DAY 3



Et noget forsinket sidste Northside-indlæg! Jeg ligger simpelthen vandret i arbejde i øjeblikket, så beklager mit larmende fravær.

Søndag til Northside var ren afslapning. Vi sad primært ned og drak kaffe og nød musikken på afstand (var ærligt talt lidt mat efter lørdagens udskejelser). Vi kunne dog lige få rejst os op til Turboweekend, James Blake og Snow Patrol - og hold da op, hvor var alle tre sublime! James Blake var weekendens store overraskelse (på trods af, at ørepropper i den grad var tiltrængt - er du vild, for en bas!!!), og jeg forstår ikke de dårlige anmeldelser, der er kommet af koncerten.

Northside havde desuden efter flere klager sat en (miniature-)fladskærm op, så folket kunne se fodbold - so we did! Aftenen blev som nævnt sluttet af med fantastiske Snow Patrol, hvor lykke-følelsen gennemsyrede Ådalen!

Dagen derpå havde jeg taget fri med Daniel, og der var dømt afslapning med scrambled eggs og ostemadder til morgen og masser af bagerens lækre snitter til kaffe! Kun afbrudt af indkøb af solcreme til ferien (det virker ærlig talt lidt absurd at rende rundt i silende regnvejr og købe solcreme til 400 kr. - men det var altså på tilbud!).


Outfit: Gummistøvler fra Hunter - Jeans fra Dr. Denim - Tee fra Acne - Cardigan fra Soaked in Luxury - Læderjakke fra Rützou - Ring fra Julie Sandlau

Ingen kommentarer:

Send en kommentar